Serpil takma kafana, deli dolu dunyada. Sana da biri denk gelmis. Kimsenin dusuncesini bu kadar onemseme bosver, onemli olan sevdigin seyi yapiyor olman ve bir sekilde bundan para kazaniyor olman...Gerisi bos.
Eve simdi geldim..Bir suru convo cevapladim daha kiyafetlerim uzerimde. Yanimda bir fincan cay (koca yapmis) iyi olmaya calisiyorum.
Kalp rahatsizligi olan bir arkadasimi ziyarete gittim Kartal'a..Ne zor boyle seyler, sevdigini oyle gormek falan, bugun hakikaten karanlik, yarin aydinlanir belki, aydinlanmaz mi?
Hep aklima Esaretin Bedeli filmindeki "umut" ile ilgili replikler geliyor...ve evet umut asla kaybedilmemeli..sevgi ve iyilik dolu bir dunya diliyorum..
Merhaba herkese.. Sevimsiz günler bunlar :(( Çok acı verici.. Serpi hic takma kimseyi, sen üretmene bak güzel güzel, kendin icin yasıyorsun onlar icin degil! Bu aksam var mı blitz? Ben pek keyifsizim ne kadar işlevsel olurum bilmiyorum açıkçası..
Gizli takipci Deryacim heartlerin icin cok tesekkur ederim yeni shopuma, birseyler de yazsan daha cok mutlu olacagim ama :P
Birseyler yapip denize attik iste, 1 senede ancak bunlar cikti ve yeni ekleyeceklerim, cok cok cok zor bir is, ogrenmekle bitmiyor. Iclerinin fotograf olaylarini bugun halledecegim, etiketler yeni geldi cunku.
Sans dileyin, cok cok tesekkurler simdiden hersey icin..
Nes imi hayirli ugurlu olsun cici dukkan. Cantalar, renkleri desenleri yakiyor. BAYILDIM!!!
Birkac onerim olacak. ic astari degisik renk olan varsa veya ic cepleri varsa bir de icinin fotosunu cekebilirsin. Hos clutch lardan birinde gordum simdi yapmissin.
nescim hayırlı ugurlu bol satıslı olsun insallah.Ben bisey anlamadım yalnız deri saplar cantaya zımbayla çakılı mı yoksa çıkabilir mi yaptın ?Dry clean without straps demissin d saplar çıkabilir degilse o nası olacak onu bilemedim
Mugecim guzel bir noktaya parmak basmissin harikasin..Burdaki kuru temizlemecilerde ayri bir bolum var makinaya atmadan temizliyorlar, cesitli dezenfektanlar ve fircalarla, montlari falan temizliyorlar. O sebeple oyle temizlenebilir diye yazdim, belittim saplar haric diye de..
Yazmamali miydim? Orda yok mudur ya da onu gorup temizlemeye sormadan veren olur mu? Cahilligime ver kuzum :P
valla sekerim bence sen at makinaya bi yıka 30 derecede bisey olmaması lazım saplara perkloretilen le temizlenmesi daha riskli olabilir. Ben senelerce kullanım talimatı yazdım kıyafetlere hicbirine böyle bişey demedik.Valla sen olsan bu sekilde alırmıydın onu düşün kullanım talimatını herkes d okumaz bu arada yıkar gecerler .Ayrıca drycleaning cok tercih edilen bisey degil pahalı olduğu için .Benim okumama bakma ben hep kullanım talimatı okurum alısveris ederken bile mesleki deformasyon
Dusuneyim bunu simdik. Cantalari yikarim diye almam pek ama deri sapliysa da hayatta yikamam yani bilemedim. Tabi sen Kimya Muh. olaraktan aydinlattin beni simdi.Inceleyeyim o konuyu sagolasin <3
Nesrin yeni dükkan hayırlı olsun, çok hoş gözüküyor. Benim bayağı da büyük bir kuru temizlemeci dükkanı olan bir arkadaşım var, diyor ki millet farklı bir şey zannediyor ama aslında fark yok, 0 derecede lekeli kısımların üzerine biraz bulaşık makinesi deterjanı dökerek yıkayın diyor. Ben bunu müşterilerede söylüyorum, ama bazı şeyler makinaya sığmadığı için bize getirilmesi gerekli diyor....tabi sen müşterilere bunu yazamassın bilgi olsun diye:))