Yorgunluk atiyorsun Asli normaldir..Meltemcim acarim thread ama yine de mumkun oldugunca yakin zamanli olursa daha cok isimize yarar. 5'ten sonra falan mesela. :)
Serpilcim on bellektekiler maalesef gidiyor bilgisayar kapaninca, sadece uykudayken gitmez. Yapip bilgisayari uykuya alabilirsin laptop ise kalir uykuya aldiginda elektrik gitse de, normal bilgisayar elektrik gitti mi bitti. Treasury box'da yeni birsey gormustum gecen, altta save me diye birsey vardi, " send notification" olan kisimda t'yi yaptiktan sonra oraya bir bakabilirsin belki o ise yarar..
Haydiyin gorusuruz, ben ptt, sonra anneler gunu hediyesi almaya, cok uykum, cok isim var oysaki.. :(
Thread'i actim canlar..Aksam baslayacagiz ama oncesinde yapmak isteyen olursa, treasurylerinizi 3'ten sonra post edersiniz. Cok tesekkurler simdiden katilan, emek veren herkese! <3
Bir gun de conversocial day yapalim diyorum, ona kimler katilir burdan yazarsa ona gore detaylandiracagim. Mevcut bloglariniz, Pinterest, twitter, facebook, wanelo gibi pek cok sosyal medya aracini kullanacagimiz genel bir etkinlik olacak ama sirf paylasima dayandirmadan bu sefer biraz daha iceriklendirerek yapmak istiyorum. Belki hediye, giveaway ya da yarisma tarzi birseye de donusturebiliriz. Grup amacina biraz yaklassin.
Selam kızlar Ben sabah varım dedim ama katılamaycağım. Biraz yoğun ve karışık bir gün oldu daha da eve gidemedim. Eve gidince ancak devrilip yatacak enerjim kalır. Bu hafta beni affedin. Öpücükler...
Selamlar, ya ben varim bile demedim ama yaptim T lerimi:)
oyle deli bir kosturmaca geciyorki gunler. Fuar var bu hafta aksam 7.30 da geldim eve zaten.... cok yorgunum Cumartesi de calisiyorum... uhuuuuu I need some hugs:) Pinar
bu hafta düşük tansiyonum ve ben şeklindeydik, sürekli bir baş dönmesi, haftasonu da gecmezse haftaya doktor... bugun de zeynonun doktor kontrollerine gittik sabah, yol 1,5 saat sürdü saçı başı yoldum!! yağmur ve istanbul trafiği :((( havaya bak ya :(((
Ben de katılırım dedim ama anca 2 T yapabildim. Benim ufaklık fena halde 2 yaş sendromunda. Normalde şimdiye kadar hareketli ama bizi çok üzmeyen bir çocuktu ama şimdi oldukça hırçın oldu. Sürekli onunla ilgilenmemizi istiyor. PC nin başına geçtiğimde kapaaaaat, kapaaaat diye bağırıyor, ekranı indiriyor :) Gece onu uyuturken bazen ben de uyuyakalıyorum. Bu aralar beni mazur görün. Boş kaldıkça aylık T adetlerimi tamamlayacağım.
Nes, tek kelimeyle incredible olmuşlar :) Ba-yıl-dım. Bol satışlar dilerim şeker. Evet Pınar o yarım konuşmalar yok mu, insanın o minik ağzı ısırası geliyor :) Öyle tatlı oluyor ki, insan kendini mıncıklamaktan alıkoyamıyor :) Ben de yeni ürünlerimin fotoğraflarını çektim 2 haftdır listelenmeyi bekliyorlardı, anca editledim. Yavaş yavaş ekliyorum. (Bu akşam çok şükür Zeynep Nil i uyuturken ben uyuyakalmadım) Bi ara benim dükkana da bakıp, olumlu olumsuz yorum yaparsanız çok sevinirim...
Helloooo, Nes yeni ciciler çok güzel, şansları açık olsun. Güler benim de 26 aylık bir yeğenim var, dünya tatlısı bal kavanozu gibi birşey ama o da bu dönemleri biraz ağır geçiriyor :)))) Bi de erkek ve çok hareketli dolayısıyla bu 2 yaş sendromu dönemi bizde de eğlenceli olmaya başladı :)) Bana "oturmaaaaaa" diye bağırıyor :))
Pınarcım bir önceki sayfada muck yolladığın "Ali" ben olabilir miyim yoksa yeni bir üye mi? :)
Ben sürekli yeni ürün peşindeyim şu sıralar. Satışlar çok düştü o biraz motivasyon kırıcı oluyor ama bunu fırsat bilip yeni ürün yapıyorum. Şimdi biraz "t" yapiim.
Günaydın... Ness Güler yeni ürünleriniz çok güzel satışlar getirsin ikinizede!!! İkinizinde fotolar ne güzel olmuş :) Aslı kolay gelsin yeni bir fikirle yeni bir şey üretmek kolay değil... Pınar hugs icin geç mi kaldım :) HUGS!!! Kolay gelsin herkese !!
Merhaba herkese! Yeni urunlerimi begenmenize cok sevindim :) heyecanli bir sey yani yeni birseyler eklemek.
Yeni urunlerin hayirli olsun Guler, bol satis getirsin dukkanina! Kol dantelleri cok zarif gercekten de Guler, hep merak etmisimdir o ayaga takilan seylerin bir islevi var mi yoksa oyle susluk mu? :D Baskalarinda gorup merak etmisimdir hep, belli ki alicisi olan birsey cunku. :)
Gunaydin, bir facia ile yattik, daha buyuyugu ile uyandik. Allah sabir versin ailelere, cok zor birsey, birileri de bedel odese guzel olacak, 15 yasinda cocuk bile olmus bee!
Günaydın, faciayla ilgili söyleyecek söz bulamıyorum...ne desem boş, umarım bir kez olsun ders alınır ve en tepeye kadar gerçek sorumlular insanların eliyle cezalandırılır.
facianın da etkisiyle İyice modum düştü, aşağıdaki sinir hastası komşu gene su sesi geliyor diye her zaman ki rutin yoklamasını yaptı. Tesisatçının bulamadığı şeyi ben mi bulacağım? Çatlak! Her sene iki kere gelip duvarları dinlettiriyor...
Yeni ürün yapmam lazım, evde çalışınca da insanlar adam yerine koymuyorlar, ona da moralim bozuk, yer açsam masrafları kaldıramam, umarım kısa zamanda bu moddan kurtulurum...
Neyse yarın blitz de buradayım, kolay gelsin herkese...