Bu görünüm cidden çok kötü olmuş. Karman çorman, sanki benim değil de başka birinin shop u gibi geliyor girince. Test sürümünü kullananlar için Verdikleri link çalışmıyor.
Aklimizda bulunsun, Avrupa fp'si icin birseyler, temalar falan, yardimci olur bilmeyenlere..
Homepage Criteria:
- At least 8 items ship FROM Europe. - All items SHIP TO at least one European country (or "Everywhere Else"). - 16 items total. - Treasury tagged "EtsyEUR" (without quotations)
★ PRO TIP ★ click "Curating for European home pages" on the sidebar to check whether your Treasury fits the necessary criteria.
Themes for this month:
★ Back to school intro ★ Outdoor Entertaining: barbecues, the summer soiree, outdoor parties and wedding celebrations ★ Outdoors Activities: Sports/Athletics, camping, biking ★ Tour de France: bikes, biking, racing, gear, yellow, travel, french culture, and countryside. ★ Travel: backpacking, tropical fashion, jetsetting, luggage, sailing ★ Summer fashion: Swimwear ★ Music Summer Festivals ★ June 22 - July 22: Cancer, July 23 - August 23: Leo ★ Birthstone: Emerald
★ Important dates: June 29: Start of Ramadan June 23 - July 6: Wimbledon Tennis Championship July 5 - 27: Tour de France July 6 - 11: Paris Haute Couture Paris Fashion Week July 6: International Kiss Day July 08 - 13: Fashion Week Berlin (Germany) July 08 - 10: Bread&Butter (Germany) July 13: Embrace your Geekness Day July 14: Bastille Day (France) July 21: Belgische nationale feestdag (Belgium) July 30: International Friendship Day
Günaydınnn... Ben safariden shopları hala eskisi gibi görüyorum... chrome'dan bir bakmak lazım.. Ness, sagol bilgiler icin.. Pınar hosgeldin tatilden! Aksam blitz varsa ben burdayım.. :) Kolay gelsin herkese...
Your welcome kizlar. T'lerde temalar icin faydasi olur, eskiden ne takip ederdik bunlari, Pinar hatirlar misin etsy merchandising desk hazirlardi, Mary daha dogrusu, sonra ordan temaydi, renkti..Bizden gecti mi yoksa sikildik mi acaba...Gorunce hemen paylasayim dedim, yeniden motivasyon kaynagi olur, belki birimizin isine yarar, paylasmak guzeldir :):):)
Hayirli olsun indirimler Arzu, insallah trafik ve satis getirir.
O zaman aciyorum ben de thread'i isteyen gun icinde yapsin, ben cikmam gerektigi icin ancak aksama yapabilirim. Herkese kolayliklar..
Kizlar birsey danismak istiyorum size. yabanci bir firma ulasti bana temsilcilik gibi urunlerini temsil edip dukkanlara filan veriyorlarmis ama konustuk konustuk sonunda konsinye oldugu cikti ortaya. Yurt icinde bile konsinye ile kotu anilarim var:) Yurtdisinda bir firma ile hic olmaz gibi geldi bana degilmi... Ne dersiniz?
ben aksam yine yalan oldum ,itunin ikinci parti bir işi var kep yaptık üzerine itu yazıyo bi türlü onaylanmadı bugun onaylatırsam anahtarlık kolye ve mini kolye yapıcam toplu sipariş my fingers and toes crossed :)