VitaNovaTR
Inspiration Seeker

Account Settings, Disbursements, Etsy Payments

Merhaba. İngilizcem iyi değil, sizinle tercüman aracılığıyla yazışacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Etys'te yeniyim ve kafam karıştı. Hukuk ve vergi bilgileri kısmında kırmızı ile 1 yazıyor fakat üzerine tıkladığımda açılan bölümde kimliğim doğrulanmış olarak görünüyor ve düzeltebileceğim açık bir alan yok. İlk satışımın olduğu gün bir e-posta aldım. O e-postada, ilk katılım sırasında paylaştığınız satıcı bilgilerini doğrulayamadığımız için mağazanızın geçici tatil modunda olduğu yazıyor. O e-postada banka bilgilerimi de istedi, onu da ekledim. Hesabıma cüzi bir miktar gönderileceği yazılmıştı ancak 2 iş günü oldu ve henüz gelmedi. Ödemem gereken bazı meblağlar vardı ve onları ödedim. Aslında 50 TL'lik komisyon sadece satış tutarı limitimi aştığımda ödendiği için çok fazla ödeme yaptığımı düşünüyorum. Onu da ödedim. Lütfen hesabımda neyin yanlış olduğunu ve ne yapmam gerektiğini bana bildirir misiniz? Teşekkür ederim.

Translate to English There was a problem fetching the translation.
0 Likes
2 Replies

Re: Account Settings, Disbursements, Etsy Payments

Your shop is not suspended.  The email/message you received was most likely a scam.  Was the message located in your ''from Etsy'' folder?

Etsy already has your banking information.

If you gave the scammer any financial and/or personal information, contact your credit card provider and bank as soon as possible.

0 Likes
Reply
Loading...
VitaNovaTR
Inspiration Seeker

Re: Account Settings, Disbursements, Etsy Payments

Merhaba, Bilgi için teşekkürler. Aldığım e-posta adresi: emails@mail.etsy.com geçerli bir e-posta adresi değil mi? E-postanın içeriğini aşağıya ekliyorum:

Satıcı bilgilerinizi doğrulayarak bu indirim için ödeme alınGörünüşe göre ilk katılım sırasında paylaştığınız satıcı bilgilerini doğrulayamadık, bu nedenle mağazanız geçici olarak Tatil Modunda.Endişelenmeyin, önümüzdeki 60 gün içinde kimliğinizi doğrulayarak ödeme alabilir ve daha fazla yeni sipariş almaya başlayabilirsiniz - bu, topluluğumuzu güvende tutmamıza yardımcı olur. Bilgilerinizi doğrulayamazsanız alıcınıza geri ödeme yapılır.

Alıcınız bir indirme bildirimi e-postası alır ve satın alma sayfasında dosyayı indirme seçeneğini görür.

0 Likes
Reply
Loading...
Reply
You must log in to join this conversation.
Remember that posts are subject to Etsy's Community Policy.