This widget could not be displayed.
Team Activity
Здравейте, От няколко месеца се боря с Етси и все ми връщат документа който качвам. Бил с неточна информация. Отидох до ОББ и ги помолих да ми издадат документ на който ги има трите ме имена, IBAN-a и адреса ми. Качих този документ, но ми го върнаха. Реших, че проблема може би е, че беше на български. Платих си на банката да ми го издадат на английски и пак пробвах. След 20 дни чакане пак ми го върнаха. Този път качих директно извлечение от онлайн банкирането ми, където се вижда името адреса и IBAN-a и в момента съм пак в процес на чакане (пак минаха над 20 дни). Но ме притеснява, тъй като извлечението е на български. Вече магазина ми е на 4 месеца и имам 45 продажби, но все още не мога да си взема парите заради тази верификация. Вие как направихте това? Какъв документ качихте и на какъв език? Мерси
... View more
0
0
0
0
Здравейте, имам поръчка от Испания и имам притеснения относно новите изисквания за регистрация и рециклиране на опаковките. Мислех си, че само трябва да залепя етикет за начина на рециклиране и вида на опаковката, както и че регистрацията е само за търговци на едро, но после четох, че се отнася за всички. Честно казано, съм доста притеснена и не знам какво да направя. Дали да анулирам поръчката си и да премахна Испания от списъка със страните за доставка, или да си изпратя поръчката? Ще се радвам, ако тук има някой, който е по-запознат и ми помогне със съвет. Благодаря!
... View more
0
0
0
0
Здравейте 🙂 Казвам се Галя и съм нов продавач в Etsy. Имам намерение да продавам реставрирани мебели, изработени в България, на пазари в Европа и САЩ. Бих билa много благодарна за съвети и насоки относно добрите практики за успешна продажба. Ето моето магазинче: https://www.etsy.com/shop/SoulHomeDesignStore Предварително благодаря!
... View more
0
0
0
0
Представете себе си и магазина/магазините си в Етси. Също линкове към блогове, фейсбук, туитър, пинтерест... Удоволствието е споделено:)
... View more
0
31
0
31
Здравейте, Бих искал да питам, дали някой се е сблъсквал с подобен проблем. Днес сутринта ми затвориха магазина. От Етси са получили някаква жалба. Общо взето жалбата е подадена от някаква адвокатска фирма и твърдят че едва ли не копирам нехният клиен и му нанасям материални щети. В жалбата всички обяснения и доказателства за това са прикрити с черно поле и реално не мога нито да видя от кого е жалбата, нито в какво точно ме обвиняват. Продавам постери и всичките ми продукти съм си ги правил сам. Не съм копирал никого, най-често мен ме копират. Етси реално без никакви доказателства, само защото някой е завел дело и ми затварят магазина. Какво реално мога да направя?
... View more
0
0
0
0