3 gün önce, en çok satan ilk 3 listem aniden mağazamdan kaldırıldı ve bana bunların çok düzenlenmiş ürün politikası nedeniyle kaldırıldığını bildirdiler. Daha sonra bir e-posta aldım ve mağazamın artık bir yıldız satıcı olamayacağını söyledi. Bu saçmalıktı. Mağazam binlerce satış yaptı ve tüm etsy politikalarına uyan bir mağaza. Etsy canlı desteğiyle iletişime geçtiğimde benimle aynı fikirdeydiler ve alakasız ve anlamsız bir nedenden dolayı kaldırıldığını söylediler. Kaldırma nedeni "Ürünlerinizin Meksika Federal Anıtlar ve Arkeolojik, Sanatsal ve Tarihi Yerler Yasası'nın 49. Maddesini ihlal ettiği tespit edildi." Bir uyarı aldım. Bunun kanıtını fotoğraf olarak ekliyorum. Ürünüm süngerden yapılmış basit bir yer minderi. Tarihi eserlerle veya yasaklarla kesinlikle hiçbir ilgisi yok. Ürünün üretim videosunu ve etsy canlı desteğinin yazdıklarını ve bir hata olabileceğini söylediklerini paylaşıyorum. Lütfen tüm ürünlerimi inceleyip yeniden açmanızı ve yıldız satıcılarım için gönderilen e-postanın artık geçerli olmadığından ve etsy'de herhangi bir sorun yaşamadan devam edebileceğimden emin olmanızı rica ediyorum.