HomeChevronRightIconGreek Etsy CommunityCreated Nov 4, 20254 discussionsView Team GERecently Engaged DiscussionTalesInABoxΝέο κατάστημα on bord Καλησπέρα, ονομάζομαι Δήμητρα και πρόσφατα άνοιξα το μαγαζί μου Tales in a box με vintage αντικείμενα , δεν ξέρω πόσα άτομα υπάρχουν σε αυτή την ομάδα, δεν ξέρω αν κάπου φαίνεται αυτό , αλλά είπα να μπω , βέβαια δεν βλέπω ενεργές πολλές συζητήσεις. όπως και να έχει καλως σας βρήκα. μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω γιατί έχω ταλαιπωρηθεί λίγο. απο που αγοράζετε κουτιά για αποστολή των δεμάτων σας και τι είδους. ευχαριστώ Δήμητρα 3 months agolast reply 1 month agoDiscussionUrbanTreasurezΔασμοί προς ΗΠΑ και οι υποχρεώσεις μας ως Πωλητές στο Etsy εν έτη 2026! Από 29 Αυγούστου 2025, έχει καταργηθεί το De Minimis με βάση το οποίο τα προιόντα με αξία έως $800 δολλάρια δεν περνούσαν τελωνείο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ταυτόχρονα έχουν επιβληθεί δασμοί εισαγωγών εμπορευμάτων από τον νυν Αμερικανό Πρόεδρο. Το μεγάλο μας εμπόδιο είναι η αναστολή αποστολών από τα ΕΛΤΑ προς ΗΠΑ, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι πωλητές με βάση την Ελλάδα, να μη μπορούν να εξυπηρετούν τους Αμερικάνους πελάτες. Η μοναδική λύση είναι οι εταιρείες ταχυμεταφορών DHL και FedEx οι οποίες μπορούν και προεισπράτουν τους δασμούς με υπηρεσία DDP (Delivery Duties Paid). Σε αυτό το topic, μπορείτε να προσθέσετε την δικιά σας εμπειρία, ερωτήσεις ή λύσεις που έχετε δει να δουλεούν καλύτερα για εσάς. Παρακαλώ σημειώστε πως η ομάδα δεν είναι χώρος εκφρράσεων παραπόνων και δυσαρεσκειών προς καμία κυβέρνηση και δημόσια αρχή. 5 months agolast reply 5 months agoDiscussionUnavailable memberTheir profile isn't available.Is anyone around? Knock knock. Anybody here? 7 months agolast reply 5 months agoDiscussionUrbanTreasurezSOS Προσοχή για listings με Shipping Upgrade της DHL Καλησπέρα Greek Etsy Community! Ζητώ την προσοχή όσων έχουν listing με Shipping Upgrade της DHL στο κατάστημα τους !! Η ανάρτηση φωτογραφιών με το λογότυπο τους θεωρείτε παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων η. (IP Infrigement) H DHL INTERNATIONAL GMBH έχει στείλει μαζικά reports σε Ελληνικά καταστήματα. Για αποφυγή περισσότερων ποινών από το Etsy Marketplace ελέγξτε και διαγράψτε προληπτικά οποιεσδήποτε καταχωρήσεις. 5 months ago
DiscussionTalesInABoxΝέο κατάστημα on bord Καλησπέρα, ονομάζομαι Δήμητρα και πρόσφατα άνοιξα το μαγαζί μου Tales in a box με vintage αντικείμενα , δεν ξέρω πόσα άτομα υπάρχουν σε αυτή την ομάδα, δεν ξέρω αν κάπου φαίνεται αυτό , αλλά είπα να μπω , βέβαια δεν βλέπω ενεργές πολλές συζητήσεις. όπως και να έχει καλως σας βρήκα. μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω γιατί έχω ταλαιπωρηθεί λίγο. απο που αγοράζετε κουτιά για αποστολή των δεμάτων σας και τι είδους. ευχαριστώ Δήμητρα 3 months agolast reply 1 month ago
DiscussionUrbanTreasurezΔασμοί προς ΗΠΑ και οι υποχρεώσεις μας ως Πωλητές στο Etsy εν έτη 2026! Από 29 Αυγούστου 2025, έχει καταργηθεί το De Minimis με βάση το οποίο τα προιόντα με αξία έως $800 δολλάρια δεν περνούσαν τελωνείο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ταυτόχρονα έχουν επιβληθεί δασμοί εισαγωγών εμπορευμάτων από τον νυν Αμερικανό Πρόεδρο. Το μεγάλο μας εμπόδιο είναι η αναστολή αποστολών από τα ΕΛΤΑ προς ΗΠΑ, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι πωλητές με βάση την Ελλάδα, να μη μπορούν να εξυπηρετούν τους Αμερικάνους πελάτες. Η μοναδική λύση είναι οι εταιρείες ταχυμεταφορών DHL και FedEx οι οποίες μπορούν και προεισπράτουν τους δασμούς με υπηρεσία DDP (Delivery Duties Paid). Σε αυτό το topic, μπορείτε να προσθέσετε την δικιά σας εμπειρία, ερωτήσεις ή λύσεις που έχετε δει να δουλεούν καλύτερα για εσάς. Παρακαλώ σημειώστε πως η ομάδα δεν είναι χώρος εκφρράσεων παραπόνων και δυσαρεσκειών προς καμία κυβέρνηση και δημόσια αρχή. 5 months agolast reply 5 months ago
DiscussionUnavailable memberTheir profile isn't available.Is anyone around? Knock knock. Anybody here? 7 months agolast reply 5 months ago
DiscussionUrbanTreasurezSOS Προσοχή για listings με Shipping Upgrade της DHL Καλησπέρα Greek Etsy Community! Ζητώ την προσοχή όσων έχουν listing με Shipping Upgrade της DHL στο κατάστημα τους !! Η ανάρτηση φωτογραφιών με το λογότυπο τους θεωρείτε παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων η. (IP Infrigement) H DHL INTERNATIONAL GMBH έχει στείλει μαζικά reports σε Ελληνικά καταστήματα. Για αποφυγή περισσότερων ποινών από το Etsy Marketplace ελέγξτε και διαγράψτε προληπτικά οποιεσδήποτε καταχωρήσεις. 5 months ago