Etsy haksız yere 2 senelik hesabımı suspend etti delilleri sundum ama açılacağını düşünmüyorum Kerem bey yardım talep ediyorum.
2 senedir satış yaptığım HeroicraftStudio mağazam haksız ve saçma bir hak ihlali maili sonrası direk kapandı bana sorun olabilecek ürünleri listeden kaldırmama olanak bile tanımadı. Hak ihlali gösterilen figürüm tamamen Fan art çalışma olup asla gerçeğini yansıtmamakla beraber sadece o karakterden ilham aldığımı belirttiğim için adını kullandım bu yüzden bir mağaza mı kapanır? 2 senelik emeğimi bütün çabamı tek bir gerçekle uyuşmayan bir sebeple kapanamaz. Bütün Etsy kurallarına uyuyorum, Case'im yok. Ödeme cezam yok, Star seller satıcıyım. İsmi aynı olup bütün herşeyi farklı olmasına rağmen telif yemem çok saçma bir durum. Bana gelen mailde ses,görüntü ve diğer medya diyerek telif atılmış Etsy bunları inceliyor mu? İncelemeden, bana durumu sormadan veya listemi kaldırmadan bana uyarı vermeden birden suspend atması ne kadar doğru? Etsy asla biz satıcılara değer vermiyor bize doğru düzgün cevaplarda bulunmuyor. Bu sorunu nasıl çözebileceğime dair bana bilgi ve yardımda bulunun. Bunca emeğin, çalışmanın karşılığı asla bu olmamalı. Ürünlerimi tamamen ben üretiyorum, ben boyuyorum ve benim kendi fan art tasarımlarımı satıyorum.
Bu çağrımı, Etsy yönetiminin ve saygıdeğer topluluğun duyacağına inanıyorum.
@Kerem Basalı gibi tecrübeli isimlerin ve diğer mağdur satıcıların da desteğini bekliyorum. Lütfen siz de benzer bir durum yaşadıysanız sesinizi çıkarın, yorum yapın, paylaşın!
Bir algoritma hatası yüzünden bir işletmenin yok olmasına seyirci kalmayalım!
Etsy, lütfen insan emeğini gör.
LUNVEE
OP8 months agoKendi HeroicraftStudio mağazamdan buraya giriş yapıp yazamadığım için sorunu yakın bir arkadaşımın mağazasından bu foruma girip yazıyorum lütfen el emeğime sahip çıkın bana yardım edin.