büyük bir emeğin karşılıksız kalması
Merhaba, değerli arkadaşlar. Etsy üzerinde yaklaşık 11 aydır faaliyet göstermekteyim. Mağazamda yaklaşık 150 ürün bulunmaktadır ve her bir detaya dikkat ederek çalışmalarımı sürdürmekteyim; açıklamalar ve etiketler gibi konularda öğrendiklerimi harfiyen uyguluyorum. Sormak istediğim konu ise şu: 11 aydır mağazam var ancak 150 ürüne rağmen yalnızca 14 sipariş alabilmiş durumdayım. Buna karşın, benden iki ay önce açılan bir mağaza neredeyse 820 satışa ulaştı. Bahsi geçen mağazanın birkaç yöntemini denedim fakat sonuç elde edemedim, denemediğim şey ise neredeyse kalmadı. Umarım tüm satıcıların satışları bol, işleri daima yolunda gider ve nice bin satış gerçekleştirilir. Ancak kendi durumum için bir çözüm bulabilmiş değilim ve desteğinizi rica ediyorum. Bana rehberlik edebilirseniz çok memnun olurum.
REDSRAWOOD
·5 months agoçok çeşit ürün var ise normaldir hocam
SYNNADA
OP5 months agoÜrünleri sadece halı olacak şekilde düzenledim halı çeşiti de bunu etkiler mi peki yaklaşık 150 model halı var
REDSRAWOOD
·5 months agodüzenlediyseniz eğer zamanla düzelir. algoritma biraz yavaş çalışıyor. kısa sürede düzelmeme şansıda var ama pek emin değilim o konuda. about us kısmınıda o çeşide göre düzenleyin
SYNNADA
OP5 months agoHer şey için teşekkür ederim bol satışlar
SYNNADA
OP5 months agoGörüşünüz için de ayrıca teşekkür ederim
QuellaSohvaJewelry
·5 months ago · EditedEtsy mağazayı spam algılıyor olabilir. Mağazada her şey var. Halı, yastık, runner. Bence bunlardan sadece birine odaklanın. Halı için ayrı bir mağaza, yastık için ayrı bir mağaza gibi. Bu tarz çeşitlilik sorun olabilir. Başarılar dilerim. Rakipleriniz nasıl yapmış bu konuda? Reklam vs veriyor musunuz ? reklamlarda önemli. Reklamlarda ürünle tam ilgili kelimeleri açıp diğer daha az ilgisiz kelimeleri kapatmak gerek.
SYNNADA
OP5 months agoEvet rakiplerde sadece halı var haklı olabilirsiniz ayrıca 500$ reklam harcaması yaptım 11 ayda yorumunuz ve verdiğimiz bilgiler için çok teşekkür ederim