2025 Q4 Sezonu nasıl geçiyor?
Merhaba arkadaşlar,
2025’in dördüncü çeyreğine girdik ve merak ettim, sizlerin mağazalarında sezon nasıl geçiyor? Satışlar beklentilerinizi karşılıyor mu?
Sizlerin deneyimlerini duymak harika olur. Belki yeni fikirler buluruz, belki birbirimize küçük tüyolar veririz.
Hepinize bol satışlar
toolsy
Posted 9 months ago · Edited 9 months ago·Last reply 8 months ago
9 comments
ReyhanSilverRing
·8 months ago · Editedİnşallah düzelir durum kötü şuan
EmkaSign
·8 months agoMerhaba , Kasım ayı güzel geçti fakat 20 kasımdan sonra görüntülenme ve ziyaret oldukça düştü , biraz araştırma yaptıktan sonra teknik bir sorun olduğunu düşünüyorum.
AysegulTurediOzen
·9 months agobenim de satislarim yok denecek kadar az. like ve takipci geliyor ama satisa donusmuyor. fiyat konusunda da gayet makul seviyeye cektim urunleri, kargo dahil sekilde ama suanlik sadece like ile yetiniyoruz malesef.
toolsy
OP9 months agoSelamlar,
Aslında beğeni ve takipçi geliyorsa bu oldukça olumlu bir işaret. Yakında satış da muhtemelen gelir. Fiyat konusuna çok takılma bence. Hizmetin ve ürünün beklentileri karşıladığı sürece fiyat o kadar belirleyici değil.
Elbette arada kampanyalar yapabilirsin. Günlük ya da haftalık indirimler de olabilir. Ancak ürünü satabilmek için gerektiğinden fazla indirim yapmanı tavsiye etmem.
AysegulTurediOzen
·9 months agoMerhabalar,
Tesekkur ederim. Indirimleri genelde aylik olarak yapiyorum ben. Banner'da da belirtiyorum. Bugun bir tane satis geldi. Insallah acilir, devami da gelir. Fiyatlar suan ocak 1'e kadar indirimde.
KittyKitToys
·9 months agoMerhaba🌸 ben de yeniyim burada. Kasım indirimine denk geldiğim için sanırım hızlı bir giriş yaptım 😬 ama hesabıma rezerv koyulmuş. Anlamadan boş boş ekrana bakıyorum. Umarım herkesin bol kazançları olur🫰
IvoryDux
·9 months agoSatışlar iyi değil. Etsy kazandırmıyor. Gerçi yeni bir mağazam var ama bu algoritmada ciddi sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.
Kerem bey aceba algoritma bizi ülke ülke de grupluyor mu? Yani aynı ürünü 30 USD ye satan ABD satıcısına karşı, ben 20 USD'ye satsam bile beni başka ülkede olduğum için geriye mi atıyor? Teşekkürler
toolsy
OP9 months agoSorunuzun cevabını ben de tam bilmiyorum. Kişisel tecrübelerimi paylaşabilirim. Etsy çoğu zaman ABD’li satıcıları öne çıkarıyor. Yine de Türk satıcılar da çok iyi satışlar yapabiliyor. Bunu az önce yukarıdaki başka bir mesajdan yola çıkarak söylüyorum.
YunaPatterns
·9 months agobenim eylülden beri çok kötü. kasımda da beklediğim gibi gitmedi. yanlışı nerede yapıyorum bilmiyorum.