Вітаємо!
Вітаємо в українській Etsy-спільноті! Це місце, де можна вільно ставити питання, ділитися своїми історіями, оновленнями та думками. Давайте підтримувати одне одного й розвиватися разом!
CraftsYarn
Posted 9 months ago·Last reply 8 months ago
5 comments
handmadeByPovitrulya
·8 months agoВітаю! :) Справді щось змінили на Etsy, не можу знайти teams, які були раніше, де грали на просування товарів
CraftsYarn
OP8 months agoПривіт! 🙂 Так - Etsy недавно змінив інтерфейс для Teams, і деякі вкладки/розділи де раніше були команди / групи для просування тепер розташовані інакше, інколи під іншою назвою, або взагалі більше недоступні.
handmadeByPovitrulya
·8 months agoтепер я нічого не можу розібрати ))) а внашій українській спільноті є ігри на підвщення рейтингу товару?
CraftsYarn
OP8 months agoНаскільки мені відомо, ці групи не були поновлені, і їх не планують поновлювати, оскільки процес поновлення ще триває, і деякі групи можуть з'явитися пізніше. Але не ці групи, оскільки вони небажані для Etsy. Але я ще раз перевірю з Etsy, що вони думають з цього приводу, і чи дозволять вони нам зробити щось подібне, і буду тримати вас у курсі подій тут.
handmadeByPovitrulya
·8 months agoЗрозуміло! Дякую!